HTML

Suicide Note of My Life

"I've started a new diary and this time I have a few new reasons. One, I have no friends left. Two, so I can read back and remember what I did the day before. And three, so if I die, at least I leave a nice little suicide note of my life. It's just me and you, diary. Welcome to my fucked up life." /Nikki Sixx - Heroin Diaries/

Bad Luck

2010.11.16. 21:32 | suicide_notes | Szólj hozzá!

Épp csak 1 nappal vagyunk túl az Úr 2010. évének novemberének számtani közepén, én meg már a Szilveszterre tudok gondolni. „Már egy hete csak a …”- mondá vala a költő.

December 31-e az évnek tipikusan az a napja, amikor az alkohol legyőzi az emberiséget. És nem tehetünk ellene semmit. Halál a májra!

Realizálódott bennem, hogy mivel 2011. január 1-én dolgozok, így való színű, hogy semmi extravagáns programot nem tervezek. Legfeljebb küldök egy körlevet a Holt Költők Társaságának az arckönyvön és összeülünk megvitatni néhány problémás Villon-költeményt, esetleg felolvassuk a Canterbury meséket.

Amióta világ a világ január 1-hez paranormális népszokások kapcsolódnak annak szellemében miszerint az év első napja valamiféle misztikus módon kihatással van a szerencsére, talán ezért is célszerű ezen a napon a feng-sui szellem jegyében átrendezni a lakást.

Ha munkával kezdjük az Új Évet, az mennyire befolyásolja az év hátralévő napjait?

A bejegyzés trackback címe:

https://suicidenoteofmylife.blog.hu/api/trackback/id/tr52453512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása