HTML

Suicide Note of My Life

"I've started a new diary and this time I have a few new reasons. One, I have no friends left. Two, so I can read back and remember what I did the day before. And three, so if I die, at least I leave a nice little suicide note of my life. It's just me and you, diary. Welcome to my fucked up life." /Nikki Sixx - Heroin Diaries/

Menni vagy megdögleni

2010.11.18. 17:11 | suicide_notes | Szólj hozzá!

               Lassan 3 éve már annak, hogy szuperhős lettem. Első hallásra egész jónak hangzik, hisz a képregényekből megtanulhattuk, hogy minden szuperfazonnak van legalább egy nője, akit aztán a brutál arcoktól kell naponta többször is megmenteni.      

               A valóság azonban mindig más, mint az elképzelés. A helyzet az, hogy manapság nem éri meg ezt a pályát választani. A gazdasági válság miatt anyagilag sem éri meg, de még csak társadalmilag sem ismerik el az embert. A munkavégzés pedig nincs tekintettel sem az időjárásra, sem az ünnepnapokra, sem pedig más egyebekre.

               Arról már nem is beszélve, hogy minden szupertagnak egy keresztet kell cipelnie: Batmannak megölték a szüleit, Pókembernek a nagybátyját, Superman egész népe kihalt, nekem pedig elszökött a kutyám amíg én épp a világ megmentésével voltam elfoglalva.

„A nagy hatalom óriási felelőséggel jár.”

A bejegyzés trackback címe:

https://suicidenoteofmylife.blog.hu/api/trackback/id/tr702457529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása