HTML

Suicide Note of My Life

"I've started a new diary and this time I have a few new reasons. One, I have no friends left. Two, so I can read back and remember what I did the day before. And three, so if I die, at least I leave a nice little suicide note of my life. It's just me and you, diary. Welcome to my fucked up life." /Nikki Sixx - Heroin Diaries/

I love 24

2010.11.18. 19:47 | suicide_notes | Szólj hozzá!

               Az előbb hívott Jack Bauer. Kaptam 2 szabadnapot a C.I.A.-tól a terrorizmus ellen folytatott harcban nyújtott kiemelkedő teljesítményemért.

Tegnap sikeresen megakadályoztam fundamentalista acélmunkások egy radikális csoportját a Hindukul-hegységben, hogy csaptelepekből házi pálinkát főzzenek és vegyi fegyverként bevethessék a kurdok ellen.

               Ha valaki az én szakmámban tevékenykedik egyetlen percre sem lankadhat a figyelme. Símaszkban alszom, vizipisztollyal a párnám alatt, biztos ami ziher alapon, mindezt állandó életveszélyben. Szóval ez a két nap is valószínű, hogy telefon ügyeletben fog eltelni, hisz ha a szabad világ vezetésének szüksége van a szolgálataimra muszáj csatasorba rendeződnöm.

A bejegyzés trackback címe:

https://suicidenoteofmylife.blog.hu/api/trackback/id/tr22457849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása