HTML

Suicide Note of My Life

"I've started a new diary and this time I have a few new reasons. One, I have no friends left. Two, so I can read back and remember what I did the day before. And three, so if I die, at least I leave a nice little suicide note of my life. It's just me and you, diary. Welcome to my fucked up life." /Nikki Sixx - Heroin Diaries/

ULTIMATE Christmas Holiday SURVIVAL

2011.01.06. 08:36 | suicide_notes | Szólj hozzá!

Megkésve bár, de törve nem összegeznem kellene 2010 utolsó tizenketted részét. Az öngyilkossági statisztikák szerint is az év legneccesebb időszaka december utolsó hete.

24-én az Ünnepi Hangulat nevű vírus megtámadja a központi idegrendszert. A betegség lefolyási ideje 2 nap, a tünetek pedig különfélék lehetnek.

Egy héttel később, azaz december 31-én valószínűleg a vírus miatt legyengült fertőzött az emberiség által több ezer éve ismert biológiai fegyvert az ETANOLT veti be saját szervezete és személyisége ellen.

Ezt a periódust épp olyan nehéz és embert próbáló feladat túlélni, akárcsak bolygónk legszélsőségesebb helyeit. A következőkben megmutatom hogyan is lehet ezt megvalósítani.

1.      Kerry King módszer: Feltalálójáról a Slayer gitárosról, Kerry Kingről nevezték el. A módszer a következő: Kerry nem nagyon szereti a karácsony körüli felhajtást épp ezért egy sportcsatorna és egy üveg tequila társaságában vészeli át az időszakot.

Dave-módszer: kétségkívül a leghatékonyabb technika, feltalálójáról Sz. ’Dave’ Dávid biztonsági őrről nevezték el. A módszer a következő: amíg az egész város az ünnepi lázban ég, keresni kell egy az emelkedett hangulattól mentes helyet (pl: munkahely) és ott átvészelni az időszakot. Ez egy komplex védelmi mechanizmus, és könnyen a poszttraumatikus stressz szindróma kialakulásához vezethet,  ezért csak ERŐS IDEGZETÜEKNEK AJÁNLOTT!

A bejegyzés trackback címe:

https://suicidenoteofmylife.blog.hu/api/trackback/id/tr332564245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása